Pasado, presente y futuro de la ingeniería de alimentos
Revista de la Universidad de La Salle
Revista de la Universidad de La Salle
Portal de revistas
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Privacy Statement
Contact
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Spanish
Portuguese
Register
Login
Change the language. The current language is:
English
Spanish
Portuguese
Vol. 1 No. 50 (2009)
,
Artículo de Revista
Vol. 1 No. 50 (2009)
| Artículo de Revista | Published 2009-01-01
Pasado, presente y futuro de la ingeniería de alimentos
Carlos Enrique Cardona Fadul
+
−
María Patricia Chaparro González
+
−
Lena Prieto Contreras
+
−
Carlos Enrique Cardona Fadul
Universidad de La Salle, Bogotá
María Patricia Chaparro González
Universidad de La Salle, Bogotá
Lena Prieto Contreras
Universidad de La Salle, Bogotá
PDF (Spanish)
Keywords
×
Username
*
Required
Password
*
Required
Forgot your password?
Keep me logged in
Login
No account?
Register here